parfym


har ni luktat på Christina Aguileras nya parfym - Inspire?
den luktar grymt gott, den blir min nästa parfym kan jag lova.
jag är redan tokig i den.
christina aguilera

sommar nu tack!


de är helt galet va jag längtar till sommaren!
vintern är alldeles för lång och trist.
jag vill ha sommar och sol (H) och allt som hör till.
jag har redan många planer inför sommaren så nu äre dax för den att komma.
härsnösand stadsfest
lets dancehöll tummarna för att Magnus skulle vinna, fast Laila är bättre på att dansa men jag tycker det är orättvist eftersom hon har varit danslärare? de är ju lite som att skicka tex Agnes carlsson till idol audition, magnus gick från att inte kunna dansa alls till att bli riktigt bra medans Laila var bra innan så därför tycker jag att Magnus skulle vinna. och folket röstade helt rätt, Magnus Samuelsson vann (y) fast visst skulle Morgan Alling ha vunnit? han var ju bäst!
va tyckte ni?
magnus och annika


måns zelmerlöv


12 sex-sanningar om män


1. Killar fantiserar om bästa tjejkompisen
 Ja, det har han. Han har tänkt på dig naken och han även om ni är bästa vänner har han fantiserat om att ligga med dig. Och onanerat under tiden.

2. Killar onanerar i duschen
 Ja. Konsekvent. Av samma anledning som de har 42 tv-kanaler. För att de kan. Minimal risk att bli upptäckt och totalt eliminerande av vad-gör-jag-av-det-här-nu faktorn. Ni kommer ändå tro att det är flytande tvål som fastnat på väggen.

3. Killar drömmer om trekant Trekant ”den dåliga sorten” är inget killar fantiserar om.
Trekanter med två tjejer och en kille, ja det fantiserar de om. Som om inte en vagina skulle vara nog med jobb. I slutändan skrämmer trekanter ofta killar som inte riktigt insett vad de gett sig in på…

4. Killar fantiserar om analsex
Killar fantiserar om att smita in bakvägen. Undersökningar visar att tjejer ofta fantiserar om att ha sex på spännande platser, medan killar fantiserar om olika ställningar och kroppsdelar. Sanningen är att killar som provat analsex inte tycket att det är lika roligt som de hade trott.

5. Gillar killar silikonbröst?
Ärligt talat så fantiserar killar mycket mer om sina ordinära tjejkompisar än om t.ex. Victoria Silvstedt. Människor har en sexuell verklighet och en annan sexuell fantasi. Drömmer inte du om att ligga med Ryan Phillippe?

6. Är killar porrfilmsskadade?
Ja. Så mycket porrfilm som killar har konsumerat så är det klart att de lärt sig att säga ”vad varmt det är här inne”, på 20 olika språk. Men fantasierna har alltid funnits där och killarna är nog lite skeva redan från början.

 7. Onanerar killar kollektivt?
 Många män har någon gång deltagit i en ”grupprunk”. Men inte alla. Och ännu färre vill erkänna det. Unga pojkar i yngre tonåren och en porrfilm och vad som helst kan hända. T.ex. att de drar en handtralla.

8. Killars sexdrift avtar
Killars lust avtar med åldern och tjejernas stiger. Alltså är inte killar lika kåta som man kan tro? Deras ständiga jakt efter en ny tjej när de är singlar beror mer på att de söker bekräftelse och att ”det är roligare att öppna ett paket om man inte vet vad det innehåller".

9. 1 blir 2 tricket. Det välkända tricket att sitta på handen tills den somnar innan man onanerar används. Då känns det ju helt plötsligt som om någon annan är inblandad i ”akten”. Kanske något för tjejer att prova också…

10. Killar och komplex Hell yeah.
Lika omöjligt som det är för oss att få Rachel Bilsons kropp, lika omöjligt är de för dem att få Beckhams tvättbräda. Men ingenting oroar en kille så mycket som storleken på bössan. Varför skulle de annars alltid oroa sig över om ”storleken faktiskt har betydelse”?

11. Killar har gjort kissbomben
 Ja, killar kissade på varandra i duschen efter gympan. Och ”kissbomben” existerar. Äckligt? Ja. Roligt? Verkar inte bättre. Inte värre än snöbollskrig och fräckisar för killar i mellanstadiet.

12. Killar diskuterar sex
 Ja, sanningen är att killar diskuterar sex. Men inte lika detaljerat som tjejer. Killar säger inte någonsin heller att en tjej är dålig i sängen. Skulle en kille säga så skulle hans polare med stor sannolikhet bara påpeka att det var hans egen insats som förstörde sexet.

taget från veckorevyn.
jag tyckte de var lite intressant faktiskt ;p

shoes

ja jag är ju inne på sommar kläder och så hittade jag ett par otroligt snygga skor från asos £150. finns i black och pewter, (se bild nedan) klack : 13 cm

by asosby asos

tillbaka .. ?

nu var det alldeles för längesen jag skrev här, två bloggar kanske inte är min grej.
jag glömmer den här bloggen även fast jag tycker det är roligare att skriva i den här om mode smink osv medans andra bloggen är om min vardag men den funkar.

jag kollar redan efter sommar kläder, klänningar och mycke färg och kort och fluffigt.
men jag blev fast i en inte så färgglad men otroligt söt klänning från stylebystar för 499. :-  klänningklänning bakifrånklänning framifrån

dom har grymt fina kläder men jag fastnar mest för klänningarna, så otroligt söta!

de var det enda jag har att skriva idag, sov gott!

gratismode


precis blivit medlem.
tycker jag ni också ska bli!
presentkort på h&m, gina tricot osv :)
riktigt bra!
http://www.gratismode.se/?c=50087

!

 

RSS 2.0